in vendar se vrti

Svetovni popotnici

29.07.2018 · Brez komentarjev

Pa je spet šla. Pa bova spet sama do sredine avgusta :( Res komaj še sledim premikom mojih punc po svetu… Tavelka se je iz Vietnama premaknila v Laos. Tudi tam je dež. Veliko dežja.

Tamala se je v ponedeljek vrnila iz Estonije, dva dni kao malo počivala, pri Vrhovnem izprosila avto in šla še z dvema prijateljicama za tri dni taborit v Bovec.  Naredila je res dober trening vožnje po vseh tistih zavitih ovinkih do Bovca in nazaj, pa do Nadiže in nazaj…Včeraj popoldne je napokala kufer in kolo, šla na rojstnodnevno žurko, danes pa hajd v Bormio. Po nekaj dneh kolesarskega treninga po italijanskih prelazih pa s kombijem do Milana, potem pa z letalom najprej v Kopenhagen, z ladjo v Malmo, z vlakom v Stockholm, z ladjo v Rigo in nazaj v Stockholm. Spet bodo odkljukane nove, do zdaj še neobiskane države…

Midva pa bova doma. Zdaj, ko ob popoldnevih ne bo več “treba” gledati Toura, bi bilo res fino, da bi se lotila kakšnih hišnih opravil. Neomejeno možnosti imava na razpolago, morda bo glede na napovedan vročinski val najbolj prijetno začeti kar v kleti :)

  • Share/Bookmark

Kategorije: vrtiljak0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !