in vendar se vrti

Nagrade take in drugačne

9.12.2017 · Brez komentarjev

Triatlonka leta 2017 v mladinski kategoriji je….Tamala! Čestitke in veliko motivacije za treninge za novo sezono…naj ti gre vse po sreči in po planih :) :)

Medtem pa Tavelka zavzeto študira…no, ne ravno ta trenutek. Pod streho sta sicer  še dva izpita več, nagrada za ta vikend pa je pohajkovanje po Amsterdamu. Prejšnji vikend pa si je bilo nujno ogledati božične markete v bližini Düsseldorfa – Aachen, Münster, Bonn. Na poti v Bonn se je družbica ustavila še v Essnu in sporočilo je bilo jasno: Wir essen Essen in Essen :)

Jaz pa še kar dvakrat na teden hodim na fizioterapijo v Klinični center. Gibljivost palca in kazalca se lepo izboljšuje, zapestje je že skoraj popolno, čeprav me bolečina in oteklina kaznujeta še za vsako pretiravanje. Po tistem stresnem ponedeljkovem jutru, ko sem se v Ljubljano v koloni cijazila  celo uro, sem močno izboljšala logistiko. Zdaj grem v Ljubljano v babici Pavki že zvečer, ko so cesta in parkirišča prazna, spim vsaj eno uro dlje, kot če bi spala doma, zjutraj v miru zajtrkujeva, poklepetava, spijeva kavico in potem se z busom odpeljem tisti dve postaji do KC. Za nazaj grede, ko se mi mudi v službo, pa je spet milina, sa je jutranja konica že mimo…

Evo, zdaj pa grem ptičkom nasut zrnja in očistit avto  – čez noč nam ga je (spet) kar precej nasulo…

  • Share/Bookmark

Kategorije: vrtiljak0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !