in vendar se vrti

Gospod Murphy na obisku

12.07.2017 · Brez komentarjev

Brez pretiravanja lahko rečem, da so zadnji tedni v znamenju gospoda Murphija. K sreči so se nekatere smole in komplikacije relativno enostavno in hitro rešile, na druge pa smo že oziroma bomo hitro pozabili. Mogoče je to samo stvar moje perspektive in osebnega doživljanja, ampak  tudi brez tovrstnih šokov bi zlahka shajala.

Skratka, na Krku  pozabljen potapljaški brezrokavnik smo srečno dobili kar spotoma, ko smo se peljali na morje, pa tudi ribiška bera je bila kar dobra, kljub temu, da smo se po nekaj dneh zaradi slabega vremena in močnega vetra iz premium parcele v Balah evakuirali na vzhodno stran Istre. Posledično ni bilo prave dopustniške sproščenosti in odklopa čisto do zadnjega, za povrh pa je Budapest pri zadnji selitvi za nekaj časa obtičal v blatu razmočene parcele kampa Oliva. Tamalo in Vrhovnega so opikale ose, ki so se ponovno naselile v naš nadstrešek nad vhodnimi vrati. Vrhovni je pri srečanju s policaji pridelal kar nekaj kazenskih pik in bo v bodoče moral res paziti na omejitve…Moja pobunkana glava, posledica padca po spolzkih stopnicah se je pocelila, Tamaline buške so se pozdravile, prehlad pa tudi. Na ETU tekmi na Bledu je zaradi slabega počutja žal odstopila, ampak priložnosti bo še dovolj… Danes že spoznava Panevezys, kjer bodo v prihodnjih dneh tekme EP za mlajše mladince in močno si želim, da se ji bo izšlo vse po načrtih. Tako kot se lepo izhaja Tavelki, ki se je po dveh tednih potepanja po Peruju (Arequipa, Titicaca, Machu Pichu, Cusco), skoku v Bolivijo in vzponu na pettisočaka z Nadjo in Barbaro premaknila v Ekvador. Naslednje tri dni bodo raziskovale Galapagos in od tamkaj že dobivamo slikce zadovoljnih morskih levov :)

Črni niz pa se še kar nadaljuje. Namesto jutranje dobrodošlice mi je računalnik danes, ko se je za sto stvari mudilo, serviral tole:

Včerajšnji izpad elektrike je bil skoraj usoden; šele zgodaj popoldne sva s pomočjo ajtijevca ponovno vzpostavila stik, pa še to bolj za silo. Še dobro, da sem na vrsti za novo mašinko :) Žal pa bom sredino popoldne namesto z Branko na Primožu preživela v službi, da bom nadoknadila zamujeno. Oh ja….

  • Share/Bookmark

Kategorije: kujavnk · vrtiljak0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !