in vendar se vrti

Vihravi april

19.04.2017 · 1 komentar

Tudi v sezoni 2016/2017 sem imela Maistrov abonma. Predstave so bile vrhunsko izbrane…so rekle punce ob izpolnjevanju zaključne ankete… Jaz lahko komentiram samo čisto zadnjo –  preostale štiri sem namreč zamudila. Tri namenoma, ker so se četrtkovi večerni termini kar naprej prekrivali z najinim smučarskim abonmajem, na eno pa sem enostavno pozabila iti; ko sem zvečer Tavelko peljala do Muca, sem na glas razglabljala, le kaj da se dogaja v  Domu kulture Kamnik, ko je pa toliko parkiranih avtomobilov…Ja, seveda, mi je potem takoj kapnilo, a malce prepozno…Vsem, ki bi se radi neobremenjeno malce pozabavali in nasmejali, pa toplo priporočam ogled glasbene komedije Gašperja Tiča Trio.

Nisem pa pozabila, da moram 11.aprila dokumentirati stanje naše šmarne hruške. Fotka je porazna, vem, narejena navsezgodaj na oblačno torkovo jutro, ko sem ravno odhajala pisat test iz angleščine. A se vidi, da je bila pomlad 2017 zgodnja, saj se je cvetje v topli prvi polovici aprila že obletelo.  A kaj, ko se teden dni kasneje spet srečujemo z zimo…

Velikonočni prazniki so potekali predvidljivo in po preizkušenem scenariju; smo se pa z nostalgijo spominjali, kako luštno smo se imeli v Benetkah dve leti nazaj  – tokrat smo imeli  nekaj upravičenih razlogov, da smo ostali doma. Pa še vreme se je skisalo…..Smo pa z veseljem sprejeli eno povabilo na poroko in eno povabilo na 40tko, kljub temu, da so majski vikendi že vnaprej razprodani.

Tamala, ki je v ponedeljek zgodaj zjutraj odpotovala v Alicante na ETU Development Camp, se je nekaj pritoževala, da je slaba vremenska napoved, da bodo imeli »le«18 stopinj… Revčki. Jaz upam, da naju z Branko danes popoldne ne bo odpihnilo s Primoža (23).

  • Share/Bookmark

Kategorije: vrtiljak1 odgovor ↓

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !