in vendar se vrti

Spet doma

3.11.2014 · Brez komentarjev

Tako, spet smo vsi skupaj doma in življenje teče dalje – služba, šola, faks, okrevanje… Midva z Vrhovnim sva se v torek vrnila iz Strunjana, Tamala se je vrnila s triatlonskih priprav v Mariboru in Tavelka se je, potem ko je v sredo odpisala kolokvij iz kemije (100%!) vrnila iz Zagorja, da smo lahko družinsko prižigali svečke na grobovih in tudi tiste na torti :)

Moje strunjanske počitnice so bile kratke, a sladke. Če ne bi vse dni pihala burja, bi še bolj uživala, a sva se vseeno potepala po okolici in raziskovala ta del slovenske obale, ki ga do sedaj nisva poznala – soline, klife, Mesečev zaliv… Meni bi bilo zadosti že to, da bi cele dneve posedala v kakšnem zavetnem kotičku in strmela v daljavo, na morsko obzorje, saj sem bila čisto fuč od napornih, podaljšanih delavnikov in vsega stresa zadnjega meseca. Vrhovni je garal;  ko ni imel terapij, je po strunjanskih potkah treniral svoj štiritaktni korak, hodil v fitnes, plaval…in kadil. Saj mu tega vnovičnega kajenja skoraj ne morem zameriti,  meritve pred odhodom domov so še vedno kazale za 2 cm predolgo nogo in zdaj je že precej jasno, da je stegnenica na kolk pritrjena pod drugačnim, napačnim kotom…

Kot je dejala draga J., je pravzaprav krivično, da takole mimogrede “povečajo” Vrhovnega, ki je že itak dovolj velik,  ko bi nam tamalim kakšen centi bolj prav prišel…No, dragi J. prav gotovo nič ne manjka, saj je, kot sama pravi, z nasmehom pretekla svoj prvi maraton. Moje spoštovanje, dragica :) In vse najboljše!

Primož 111, zadnja dva z Vrhovnim. Prijateljice bergle so se za fotko vljudno umaknile s poti ;)

  • Share/Bookmark

Kategorije: stotka · vrtiljak0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !