in vendar se vrti

Prvega ne pozabiš nikoli

14.07.2014 · Brez komentarjev

Menda obstajata le dve vrsti kolesarjev: tisti, ki so že padli in tisti, ki še bodo ;) Vrhovni se po novem lahko šteje med tiste prve, saj je s prve Polžkove runde po dopustu prišel s krvavim kolenom, strganimi kolesarskimi hlačami in odrgnjenim bokom (a la Froome) in kakor je ugotovil naslednjega dne, tudi s počenim okvirom kolesa. Ne glede na našteto je bilo zraven kar precej sreče, saj sta glavi in kosti vpletenih ostale cele. Zdaj so seveda vse poškodbe že poceljene in popravljene, le hlače bo treba kupit nove…

Tudi Mucinda je prišla do svojega prvega…ptiča, ki ga je ujela na vrtu v živi meji. Glasno je protestirala, ko sem ubožca malega vrabčjega ugrabila iz njenih krempljev. Izgledal je precej prežvečen, prestrašen in ubog, ampak se je po kakšni uri počitka v ptičji hranilnici, kamor sem ga dalo na varno, spravil k sebi, se začel oglašati, premikati in potem je odletel…Saj vem, da se bom spet jezila nad skljuvano solato, a mrcvarjenja ptičkov ne odobravam. Moram ugotoviti, kako bi  preusmerila njeno lovsko pozornost na voluharske rove in krtine…

Tavelka pa je danes izgubila svoj prvi vob :) Za modrostnika, za katerega je naš zobar izjavil, da že dolgo ni videl tako velikega, v čeljusti enostavno ni bilo dovolj prostora. Me že sprašuje, kaj ji bo prinesla miška :D Ja, lubica, se kaj lahko zgodi, da zobne miške Mucinda ne bo spustila v hišo, hahaha.

In Tamala…Tamala se je včeraj vrnila z Raba, kjer ni bilo nobene prave vročine, ampak luštno je bilo pa vseeno. Je pa pred nekaj dnevi prejela povabilo, da se konec tedna udeleži tekme z mladinsko triatlonsko reprezentanco in kot kaže, jo poleg klubskih čakajo tudi reprezentančne priprave. No, saj si zasluži, zadnjič v Velenju je osvojila še svoj četrti naslov državne prvakinje – letos!

In jaz? Če ne drugega, sem prvič sploh jedla suši, ki ga je za sobotni “sushiparty” pripravila Bababoss. Moram priznati, da obvlada :)

Primož 93. Ni niti pravega časa niti neke prave volje v temle napol jesenskem vremenu…

  • Share/Bookmark

Kategorije: kuhna · predilnica · vrtiljak0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !